Karriär

Bli yrkesarbetare, ett omväxlande och fritt yrke. Det som gör byggbranschen extra spännande är alla olika yrkeskategorier som finns hos oss.

Ett omväxlande och fritt yrke

Det som gör byggbranschen extra spännande är alla olika yrkeskategorier som finns hos oss. Utvecklingen av nya arbetssätt pågår ständigt och olika yrkesgrupper samverkar, för att nå ett gemensamt mål. Från det att arkitekten börjar sitt arbete fram till dess att huset är färdigbyggt och förvaltaren tar över, är många yrkeskategorier inblandade.

Vad vill du jobba med?
Här följer en kort beskrivning av de mer specialiserade byggyrkena. Givetvis finns många fler byggyrken och även traditionella arbetsuppgifter inom inköp, ekonomi, personal och administration.

Snickare/Träarbete

Träarbetaren är med om att lägga grunden till ett hus och följer sedan bygget ändra fram till dess att sista spiken är slagen på plats. Det är ett självständigt arbete, som kräver yrkeskunnande, och egna konstruktionsförslag.

Betongarbetare

De flesta av våra byggnader vilar på en grund av betong. Betongarbetaren har ett arbete som kräver både noggrannhet och styrka. Väggar, bjälklag, pelare och balkar är ofta utformade i betong.

Murare/plattsättare

De mer hantverksbetonade jobben syns allt mer i dagens byggande. Murare, sten-, platt-, och kakelsättare är ett traditionellt hantverk som kräver stor yrkesskicklighet.

Peter Tagner
Peter Tagner
HR

peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Bli en del av teamet

Rulla till toppen