Renovering av Brickegården

Vi genomförde en omfattande takrenovering på uppdrag av Länsgården fastigheter AB och förbättrade takets funktion och utseende.

Vi genomförde en omfattande takrenovering för Brickegården för att åtgärda befintliga problem och förbättra takets funktion och utseende. Vi började med att inspektera taket för att identifiera eventuella skador och brister. Därefter utförde vi nödvändiga reparationer och utbyten av takmaterial. Vi förbättrade också takets isolering och ventilationssystem för att öka energieffektiviteten och komforten i byggnaden. Vi använde högkvalitativa material och avancerade teknologier för att säkerställa att takrenoveringen var hållbar och säker för alla som arbetar eller vistas i byggnaden. Resultatet var en säker och hållbar takkonstruktion som kommer att hålla i många år framöver.

Andra projekt från HEBAB

Nu söker HEBAB en Vice VD

Välkommen in med en ansökan som Vice VD.
Läs mer

Visste du att HEBAB är en del av koncernen Byggbetjänten?

Här får du mer information om företagen som ingår i Byggbetjänten.
Läs mer

Låt oss bygga ditt drömprojekt

Vi hjälper både företag och privatpersoner och står för byggarbete och material. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ditt projekt.

Byggbetjänten
Om Hebab

HEBAB är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

Rulla till toppen