Renovering av Brickegården

Vi genomförde en omfattande takrenovering på uppdrag av Länsgården fastigheter AB och förbättrade takets funktion och utseende.

Vi genomförde en omfattande takrenovering för Brickegården för att åtgärda befintliga problem och förbättra takets funktion och utseende.

Vi började med att inspektera taket för att identifiera eventuella skador och brister. Därefter utförde vi nödvändiga reparationer och utbyten av takmaterial.

Vi förbättrade också takets isolering och ventilationssystem för att öka energieffektiviteten och komforten i byggnaden. Vi använde högkvalitativa material och avancerade teknologier för att säkerställa att takrenoveringen var hållbar och säker för alla som arbetar eller vistas i byggnaden.

Resultatet var en säker och hållbar takkonstruktion som kommer att hålla i många år framöver.

Andra projekt från HEBAB

Loka Brunn – Matsalrenovering

Vi är stolta över att ha haft möjligheten att arbeta med ett av Sveriges mest historiska och ikoniska platser - Loka Brunn.
Läs mer

Nybyggnation av verksamhetslokaler

Hebab levererade en framgångsrik nybyggnation till Axelssons Garage och skapade ett utrymme som mötte deras behov och önskemål.
Läs mer

Låt oss bygga ditt drömprojekt

Vi hjälper både företag och privatpersoner och står för byggarbete och material. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ditt projekt.

Byggbetjänten
Om Hebab

HEBAB är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

Rulla till toppen