Loka Brunn – Matsalrenovering

Vi är stolta över att ha haft möjligheten att arbeta med ett av Sveriges mest historiska och ikoniska platser – Loka Brunn.

Vårt senaste byggprojekt på Loka Brunn innefattade en omfattande renovering av deras matsal, och vi är glada över att kunna dela resultatet med er.

Utmaningen

Loka Brunn, med sin rika historia och unika atmosfär, är en plats som håller en speciell plats i många hjärtan. När det kom till renovering av deras matsal, var vår huvudutmaning att behålla den autentiska känslan av platsen samtidigt som vi moderniserade och förbättrade dess funktionalitet. Målet var att skapa en matsal som både hedrade sin historia och lockade en ny generation besökare.

Resultatet

Resultatet av vårt arbete är en matsal på Loka Brunn som har återfått sin forna glans samtidigt som den har anpassats till dagens krav. Den autentiska atmosfären är bevarad, och vi har fått äran att hjälpa till med att bevara denna viktiga del av Sveriges historia.

Vi är tacksamma för att Loka Brunn lät oss vara en del av detta projekt, och vi är stolta över det arbete som vårt team har utfört. Vi är övertygade om att den renoverade matsalen kommer att vara en destination för besökare under många år framöver.

Andra projekt från HEBAB

Nybyggnation av verksamhetslokaler

Hebab levererade en framgångsrik nybyggnation till Axelssons Garage och skapade ett utrymme som mötte deras behov och önskemål.
Läs mer

Tillbyggnation hos KD Solskydd

Vi genomförde en framgångsrik tillbyggnation för KD Solskydd och skapade ett utrymme som mötte deras behov och önskemål.
Läs mer

Låt oss bygga ditt drömprojekt

Vi hjälper både företag och privatpersoner och står för byggarbete och material. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ditt projekt.

Byggbetjänten
Om Hebab

HEBAB är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

Rulla till toppen