Renovering / Ombyggnad

Ge ditt hem nytt liv med våra renoveringslösningar.

Förvandla gamla ytor till moderna och stilrena utrymmen – enkelt och effektivt.

Drömmer du om ett nytt kök, ett badrum i toppklass eller en helt ombyggd villa? Då är Hebab din nya partner. Vi är ett väletablerat företag med lång erfarenhet av renovering och ombyggnad. Vi erbjuder en komplett service som inkluderar allt från planering och projektledning till byggnation och slutstädning.

Våra fördelar

  • Erfaren personal: Våra medarbetare har lång erfarenhet av renovering och ombyggnad. De är skickliga hantverkare som vet hur man skapar ett hållbart och vackert resultat.
  • Kvalitet: Vi använder alltid högkvalitativa material och produkter. Vi garanterar att arbetet utförs på ett professionellt sätt och att du får ett resultat som håller i många år.
  • Prisvärdhet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi vill att alla ska ha råd att renovera eller ombygga sitt hem.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig med alla typer av renoveringar och ombyggnader, stora som små. Vi kan hjälpa dig med allt från att måla om väggarna till att bygga ut huset. Vi är specialiserade på följande områden:

  • Köksinredningar: Vi skapar kök som är både vackra och funktionella. Vi erbjuder ett brett utbud av köksinredningsmaterial och -möbler.
  • Badrumsrenoveringar: Vi förvandlar ditt badrum till en oas av avkoppling. Vi erbjuder ett brett utbud av badrumsmaterial och -möbler.
  • Ombyggnader: Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt hem. Vi kan hjälpa dig att bygga ut, omlägga planlösningen eller byta ut husets tekniska system.

LÅT OSS BYGGA DIN DRÖM

Går du i byggtankar? Vi ger dig kostnadsfri offert på allt inom bygg i Mellansverige. Klicka på knappen nedan för att göra en förfrågan

Rulla till toppen