Tillbyggnation hos KD Solskydd

Vi genomförde en framgångsrik tillbyggnation för KD Solskydd och skapade ett utrymme som mötte deras behov och önskemål.

Vi genomförde en omfattande tillbyggnation av KD Solskydds fabrik som mötte deras ökade produktionsbehov. Med vårt team av experter i spetsen för projektet, arbetade vi med att utforma och konstruera en modern och effektiv produktionsanläggning.

Vi använde högkvalitativa material och teknologi för att säkerställa att byggnaden var både hållbar och energieffektiv.

Resultatet var en fabrik som inte bara mötte KD Solskydds behov utan också hjälpte dem att öka sin produktivitet och minska sin miljöpåverkan.

Andra projekt från HEBAB

Loka Brunn – Matsalrenovering

Vi är stolta över att ha haft möjligheten att arbeta med ett av Sveriges mest historiska och ikoniska platser - Loka Brunn.
Läs mer

Nybyggnation av verksamhetslokaler

Hebab levererade en framgångsrik nybyggnation till Axelssons Garage och skapade ett utrymme som mötte deras behov och önskemål.
Läs mer

Låt oss bygga ditt drömprojekt

Vi hjälper både företag och privatpersoner och står för byggarbete och material. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ditt projekt.

Byggbetjänten
Om Hebab

HEBAB är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

Rulla till toppen